NÅR MISBRUGET HAR MAGTEN

De fleste som har kendt og elsket en person med et misbrug, ved at misbruget ofte i nogen grad kan få overtaget og magten over både det menneske som har misbruget, relationerne
omkring dem og dermed indirekte over især de nærmeste pårørende.

De fleste kender til skyld og skam over ikke at vide i hvilken udstrækning de selv er med til at så grobunden for eller trigge misbruget Oplevelsen af indirekte at komme til at medvirke til
misbruget gennem at hjælpe med penge og gæld, sige fra eller bare ved at stå og se på, når vi dybest set ville gøre næsten alt for at afhjælpe det, hvis bare vi kunne.

Har man deltaget aktivt eller på sidelinjen i behandlingen af et misbrug, så kender man formentlig til ord som medafhængighed og hjælperrolle, som kan antyde at vi selv i vores ønsker om at være der og støtte det menneske vi elsker, kan skade dem.

Men hvem taler om, hvordan vi undgår at skade os selv, hvordan vi håndterer alle de følelsesmæssige belastninger vi selv udsættes for og passer på os selv imens?

Det er det vi skal tale om på det her kursus, hvor der vil være faglige oplæg, erfaringsudveksling og reflekterende team.


TID & STED
Ugedag: Torsdag
Dato: 25/11
Tidsrum: 18:30-21:30
Sted: Toftebakken 12

For nærmere info forud for kurset sms Kristina 61246779 så vil du blive ringet op :-)