Dans med Modstandskraft

 

 

På dette kursus søger vi at skabe forbindelse mellem hovedet, sindet og kroppen, at få en forståelse for vores følelser og psyke og hvordan vi håndterer dem i vores dagligdag, samt hvordan vi skaber mere bevægelsesglæde i vores hverdag.

Via guidede øvelser, intuitiv dans og bevægelse, mindfulness og afspænding går vi på opdagelse i os selv, vores kropsforståelse og vores forhold til hvad der sker indeni, når vi bevæger os.

Musik skaber stemning og vores kroppe skaber historier. Til Dans med modstandskraft vil du bevæge dig fra det helt langsomme og sanselige til højere puls og nærværet med nuet.

Tag tøj på du kan bevæge dig i, en flaske med vand og indstil dig på nogle timer med skøn musik og nærende bevægelse og dans.

Kurset ligger ude i Lo-Speccio Teatret. Kurserne i sporet "Identitet og Relationer" ligger i for­længelse om eftermiddagen, og der er en god sammenhæng i mellem temaerne, så det kan give god mening at deltage i begge kurser, men man kan også sagtens tage dem uafhængigt af hinanden.

Hvis du har lyst til endnu mere dans og bevægelse, kan du læse videre om muligheden for at deltage i Beats and breakfast fredage på INSP.

OBS: Hvis der kommer flere restriktioner igen eller der er stemning for det på holdet så vil vi periodevis danse udendørs nær Lo Speccio.

 

TID & STED
Ugedag: Onsdag
Datoer: 11/8-22/12 (Ferie i UGE 42)
Tidsrum: 9:50-11:10
Sted: Lo-Speccio Teater, Ny Scene, Eriksvej 40, 4000 Roskilde

For nærmere info forud for kurset sms Kristina 61246779 så vil du blive ringet op :-)