• Kristina Nordahl

  Akademisk medarbejder og gruppefacilitator med peerkompetence.

  Kristina er uddannet pædagog og cand. Paed. Psych., hvor hun har specialiseret sig indenfor området psykologisk modstandskraft.

  Kristina har levet erfaring som pårørende og recovery fra eget liv.

  Kristina har fokus på fortællingernes magt, det relationelle og interesse i hvordan kropslighed og kunst processer kan bidrage i en recoveryproces.

  Mobil: 61 24 67 79

 • Nanna Sidsel Møller

  Akademisk medarbejder og gruppefacilitator med peerkompetence.

  Nanna har en kandidat i filosofi og historie fra Københavns Universitet, hvor hun har specialiseret sig i forståelsen af psykiske traumer i et filosofiske perspektiv.

  Nanna har levede erfaringer med psykiske kriser, med recovery og som pårørende.

  Nanna er særligt optaget af, hvordan forståelsen af psykisk sygdom og mennesker i krise har udviklet sig, både i en medicinsk-historisk sammenhæng, og hvad der former vores samtidsforståelse af psykiske lidelser.


  mobil: 61 24 67 92

 • Nicolaj Tscherning Møller

  Nicolaj er uddannet pædagog og har arbejdet i socialpsykiatrien 13 år
  Ud over Recoveryskolen i GRO arbejder han med unge på det midlertidige botilbud Store Valby Vej og underviser i socialpsykiatrien om medicinpædagogik og stemmehøring

 • Louise Kousholt

  Louise er facilitator på Krop og Natur og hun har særligt fokus på dans og bevægelse, mindfulness og grounding og på Skovens kraft hvor natur, mindfulness og væren er i fokus.

  Louise har erfaringer som idrætskoordinator i Socialpsykiatrien, er uddannet psykoterapeut. Louise afholder i soin egen virksomhed kvindecirkler, og selvudviklingsforløb for kvinder med fokus på livskraft og femininitet.

  Louise er optagte af hvordan vi gennem kropslighed, natur, musik og mindfulness kan forbinde ånd, krop og sjæl.